Du skal ikke ville det hele.

Du er kun en enkelt del.

Du ejer en verden i verden.

Dén skal du gøre hel.

Én eneste vej skal du vælge,

Og være identisk med dén.

De andre veje må vente.

Vi kommer altid igen.

Piet Hein

Du vil det hele, og frem for alt please din familie, løse arbejdsopgaver til perfektion og... lader 

Pleasergenet styrer dit liv.

Genkender du det?

Pleasergenet tog fuldstændigt over for Frida, og her er fortællingen om, hvad hun fik ud af det.

Søndag morgen vågnede Frida. Ahh, hun kunne vende sig rundt på den anden side og tage endnu en lur. Da hun vågnede af sig selv, gik det hurtigt med at overtale sig selv om, at det var godt bare at blive liggende i sengen - bare lige lidt længere.

Kroppen var naturligt vågen… Frida havde bestemt, at hun måtte sove til 8.00 den søndag morgen - det var jo søndag.

Hun havde været fuldstændigt slået ud. Ked af det, afkræftet og virkelig led og ked af livet. Arbejdet fyldte bare alt, alt, alt for meget. Det var som om, at der var byttet rundt på det med arbejdet.

Arbejdet skulle have plads, som EN DEL AF hendes liv og ikke være hendes liv.

Én gang mere vågnede hun med den tyngde, der kun er over én, når man virkelig er ked af det, tynget og modløs. Lysten til at stå op, var erstattet med længslen efter at krybe endnu længere under den varme dyne i en tryg og beskyttet lille verden.

Hun ku’ bare ikk’ følge med.

Opgaverne hobede sig op. Hun var faktisk en kvinde, der elskede at gøre sine ting ordentligt. Det var bare blevet en kamp om, hvilken opgave, der var vigtigst. For der var igen vigtige opgaver, der måtte lade livet, så kun de vigtigste var tilbage. De vigtige opgaver sled voldsomt på Frida.

Snoozeknappen var blevet hendes ven - eller ikke sådan en rigtig ven. Bare sådan en jeg-skubber-mørket-fra mig-ven. Bare lige i 10 min. mere, før jeg konfronterer den onde virkelighed. Nogle dage var hun helt krøllet sammen i fosterstilling. Lige der under dynen var der trygt og godt i de 10 minutter.

Inderst inde vidste hun godt, at løsningen var et helt andet sted. Hun var i alvorlig søvnmangel og det ka’ ta’ pusten, livslyst, mod på livet og frem for alt livsglæden. Presset stjal Fridas nattesøvn.

Frida sagde: Ja til for meget fyld og unødvendighed i hendes liv. 

Det kunne i det hele taget være ligemeget det hele. Bare lige et stykke chokolade mere, bare lige én cola mere, bare lige en kage mere og indsæt, hvad du kunne finde på, at Frida gjorde...

På den glidebane vokser utilfredsheden, dårlige valg og trøstespisning bliver hverdagskost. 

Hvis du som Frida, har oplevet, at livsglæden svinder, energien bliver suget ud af dig og det hele er lidt opgivende, så tag imod min udrakte hånd. 

Jeg ville elske at lytte til DIG. 

Det er ikke længe siden, at jeg havde det som Frida. Det er derfor, jeg tilbyder en Heart 2 Heart talk på 30 min. Det betyder, at du får tid, nærvær, fokus og kompetent støtte. Fremfor alt kan du mærke efter, om vi er en match, før vi begynder et samarbejde, så du kan nå dine mål. 

Er det nu, du vil modtage støtte på dine præmisser, så du kommer af med smerte, stress, overflødige kilo og unødvendig tyngde? Kommer til at tænke klart og tage endnu bedre beslutninger? så du igen byder livet velkommen?

Du ejer en verden i verden.

Dén skal du gøre hel.

Kærlige hilsner

Anne Paaske - Heart 2 Heart

Insert Image