"En Walk, Talk 'n Silence giver luft i hverdagen "

For mig er en walk n’ talk en god mulighed for at få luft - Ikke bare fysisk men også psykisk. Min walk n’ talk med Anne føles næsten som en uformel coaching session, hvor jeg havde mulighed for at snakke om alt fra vejret til hverdagen. Der var både mulighed for at lufte ud af de tanker, der fylder, og måske trykker sig lidt på. Der var også plads til stilhed, hvor jeg selv fik sorteret i og reflekteret over det, vi fik snakket om.

Trine Villesen, Lærer


Anne Paaske

Anne Paaske hjælper kvinder med at skabe god energi i hverdagslivet baseret på deres personlige værdier og en helhedsorinteret kostvejledning. Hun hjælper mennesker til at have energi og overskud til dem og det, der betyder mest i deres liv.

Hun har allerede hjulpet mange kvinder til at genfinde deres passion i livet og nå deres mål. Hun er en erfaren underviser og vejleder. Hun kombinerer sin passion for at hjælpe andre til at nå deres mål og optimal sundhed med vejledning og undervisning både online og live. Hun har bl.a. selv uddannet sig som lærer som net-studerende.

Livsstils, kost og Lifecoach..

Læs Annes personlige historie her...