HJÆLP arbejde, skole og familie HJEMME…

En nat mere så begynder hjemmelivet for alvor! 

Et hjemmeliv med arbejde, skole, familieliv alt samme indenfor de samme fire vægge - HJÆLP!

Ja, hjælp er præcist, hvad jeg tilbyder dig. Nu skal du høre en hemmelighed, som jeg endnu ikke har fortalt dig.

For 10 år siden var min søn ude for en faldulykke, der betød, at han fik en led og langvarig hjernerystelse. Det var meget alvorligt. Det betød, at han var hjemme fra skole i flere måneder... hjemmeundervisning mens jeg selv var lærerstuderende. Jeg var net-studerende, så vi var hjemmeskole, hjemmestudie.. hjemme, hjemme og mere hjemme. 

Det betyder, at jeg brænder for at dele mit guld fra den tid, og kombinerer det med fokus på, hvordan du let og enkelt styrker dit immunforsvar... Og din trivsel - hvordan har du det egentlig midt i alt det her Corona hurlumhaj?

Når det der engang var en ubeskrivelig smerte i mit og min families liv, kan komme dig til gavn, bliver jeg så glad dybt inde i hjertet. Så kan vores smertehelvede komme dig til gavn. Det giver mening midt i det meningsløse. 

Derfor har jeg besluttet at give dig en hjælpende hånd, der både er hjertelig og dybt professionel - helt gratis. 

De næste 30 dage fokuserer jeg på strategier til følgende i gruppen:

  • Arbejd effektivt hjemme.
  • Hjemmeundervisning - sådan lykkes du.
  • Styrkning af dit immunforsvar - så let er det.
  • Trivsel - hvordan står det til?

Lige nu pumper det hele i hjertekammeret... Jeg laver Facebook Live og andre spændede indslag. Kom, kom og kom.

Det eneste du skal gøre, er at klikke dig ind i gruppen lige her:


 

Livet er 10 %, hvad der sker med dig og 90 %, hvordan du reagerer på det. - Charles Swindoll

Sammen kommer vi endnu bedre igennem vores fælles Coronaudfordring.

 

Kærlige hilsner

Anne Paaske - Heart 2 Heart

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *