Julehjælp til dig NU!

Hvordan har du det? Tonser du afsted for at nå det hele? Har du fred i dit hjerte, fordi du har prioriteret, hvem og hvad du vil beære med dit nærvær og din tid? Eller... 

Juleglæde, juleforventninger, juletraditioner - jule... Fortsæt selv listen.

Julehjerte rimer på julesmerte

Den lille pige med svovlstikkerne er stadig aktuel. Nogle opholder sig i hjertevarme omgivelser. Andre er i dyb smerte, fordi juletiden netop er hjerternes tid. En knust famile, et sygt familiemedlem, sorg og afsavn - forstærkes nærmest af al den fokus på hjerternes fest. En smerte så dyb, ubeskrivelig og dog så virkelig som en kniv i hjertet (har godt nok ikke prøvet at have en rigtig kniv i hjertet - kun en smertefuld følelseskniv). En usynlig, levende og meget virkelig smerte. Lige til at dulme med julegodter.

Butikkerne bugner af julegodter!

Fuldstændigt overdimensioneret! Selv chokolade-julekalenderne kommer mere og mere ud af proportioner! 

Vi skal lige julehygge (hvilket ofte betyder (alt for) meget mad i alt for store mængder og meget svært fordøjeligt mad. Der giver kroppen et enormt overarbejde = bl.a. træthed og mangel på energi)... Gør I det også hjemme hos jer? Vi skal lige have noget "lækkert" (småkager, slik, chokolade) til at hygge os med. 

Sikke en julecocktail (julesmerte, overspisning og sukker)- den er ikk' for børn og sarte sjæle! Cocktailen er lige til at sætte blodsukkeret fuldstændig ud af balance. 

Spiser du på smerte? 

Sådan behøver det slet ikke at være. 

Derfor har jeg besluttet, at jeg laver en 30 minutters 1:1 julevejledning. Jeg ved godt, at det næsten er for godt til at være sandt. Det eneste du investerer, er din tid. Det koster dig altså ikke en krone! 

Vi findet ud af, hvad dit næste skridt er, for at du kan nå dit mål. 

Først tager vi lige en snak om, hvad der ikke fungerer.

Du får 30 minutters fokuseret opmærksomhed - kvit og frit. 

Gaven er foran dig. Vil du åbne den og se, hvad der er indeni?

 

 

Kærlige hilsner

Anne Paaske - God energi i hverdagslivet

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *