På jagt efter motivation – hun var desperat!

Jeg er i den grad på jagt efter motivation til at gøre, hvad du gjorde! Tak for alle mails, og beskeder. Det er opmuntrende, at det kan lade sig gøre! Gider godt lige tage en Walk and Talk med dig i Vorupør.

Skrev min veninde. Jeg kunne ikke lade være med at vise hende min opdaterede hjemmeside (som jeg er mega stolt af! Jeg har selv lavet den, og for få år siden anede jeg INTET om hjemmesider. I walk my talk og elsker baby-skridt... Og jeg ved godt, at der er plads til masser af forbedringer!) Hun kunne godt lide den. 

 

Jeg foreslog hende, at vi kunne snakke i telefon, mens vi begge gik en tur. Hun bor nemlig i Sønderjylland, og det er nogle timers kørsel fra mig.

Hun var ikke helt tilfreds, for hun ville gerne have Vesterhavet med. Det forstår jeg godt. Det er en af gaverne i Vestkants Danmark!

Hvad var det mon hun mente med hendes kommentar? Tænkte jeg.

Jeg mener lytte til din krop og stå fast på, hvad der er godt for den.

Jeg kan virkelig, virkelig ikke forstå, at det kan være så svært at gøre det rigtige.

Og det kender jeg bare så godt. Jeg vil ændre noget, der kan virke så enkelt, og bliver så svært. Måske genkender du det også? Det er nemlig helt, helt almindeligt, at vaner og mønstre der er indlært igennem lang tid, mange år - måske et helt liv, tager tid at ændre. Og mange gange har vi brug for kompetent hjælp til at forandre det.  

Den gode nyhed er, at det kan lade sig gøre!

Hjernen er plastisk - det betyder, at kommandocentralen kan aflære og indlærer nyt - den kan forandre sig! Det er almindeligt kendt idag -altså blandt fagfolk. 

Jeg er så fascineret af, hvordan vi er skabt!

Vidste du f.eks., at der er rigtig mange nerveceller i tarmsystemet? Vidste du, at hvordan vores tarmsystem har det, påvirker, hvor klart vi tænker? Der er et begreb for det: Gut Brain connection.

Vores tanker påvirker, hvordan vores hjerne udvikler sig. Det er det her med palasticiteten - sådan meget forenklet.

Faktisk gælder 80/20 reglen også her. De 80 % i relation til vores kost kost, og hvordan den optages m.m., kommer fra vores tanker. De 20 % afhænger af selve kosten. 

Og jeg lover dig, at sådan kunne jeg blive ved. Nu forstår du måske bedre, hvorfor jeg fokuserer på mere end de fødevare, du indtager?


På Mine 1:1 forløb og/eller mit online kursus får du en personlig og målrettet støtte til at ændre dine vaner, så du få nye gode vaner, der bygger dig op på alle måder. På den måde forvandler du tyngde til energi

Skal vi tage en uforplitgende snak Heart 2 Heart, før du beslutter dig? Se hvad det indebærer lige her: 


Energi til… ja, hvad drømmer du om? Hvad vil du gerne have mere energi til? Dine børn, familie, hobby - måske dine arbejdsopgaver? Eller måske er det tid til, at du vil igang med at træne, gå ture eller strikke?

Kærlige hilsner

Anne Paaske - Heart 2 Heart

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *