fbpx

Walk, Talk
'N Silence

Du tager gladere hjem, end da du kom.

Det gør vi

Vi mødes ved udkigstårnet og de nye lækre

omklædningsfaciliteter nær havbadet i Vorupør.

Herfra går vi en tur i en times tid, hvor vi enten:


Går i stilhed

Vender hverdagslivet med hinanden

Veksler mellem stilhed og snak

Din hjerne elsker en god grund
 til at overvinde
dårlige undskyldninger

Psst - tryk på den dårlige undskyldning og få en god grund.

Jeg er for træt til at tage afsted

Jeg orker ikke at tage afsted

Jeg er sur og smådeprimeret - jeg kan ikke slæbe mig afsted

Jeg har ikke tid

Min appetit bliver alt for stor, når jeg er fysisk aktiv

Det er for dyrt

Jeg gider ikke/orker ikke at snakke med nogen

Jeg kender ingen.

     en Walk, Talk 'n Silence

giver luft i hverdagen!     

For mig er en walk n’ talk en god mulighed for at få luft - Ikke bare fysisk men også psykisk. Min walk n’ talk med Anne føles næsten som en uformel coaching session, hvor jeg havde mulighed for at snakke om alt fra vejret til hverdagen. Der var både mulighed for at lufte ud af de tanker, der fylder, og måske trykker sig lidt på. Der var også plads til stilhed, hvor jeg selv fik sorteret i og reflekteret over det, vi fik snakket om.

Trine Villesen, Lærer

om Anne Paaske

Anne Paaske hjælper kvinder med at skabe god energi i hverdagslivet baseret på deres personlige værdier og en helhedsorinteret kostvejledning. Hun hjælper mennesker til at have energi og overskud til dem og det, der betyder mest i deres liv.

Hun har allerede hjulpet mange kvinder til at genfinde deres passion i livet og nå deres mål. Hun er en erfaren underviser og vejleder. Hun kombinerer sin passion for at hjælpe andre til at nå deres mål og optimal sundhed med vejledning og undervisning både online og live. Hun har bl.a. selv uddannet sig som lærer som net-studerende.

Tilmeld dig nu

Du får:

  • Energi til at tackle hverdagens pligter  sammen med andre. 
  • Du laver en aftale med dig selv om et konkret frirum uden stress og jag.
  • Du forebygger: tristhed, depressions tendenser og nedtrykthed ved at være ude i dagslyset, få frisk luft og motionerer i samvær med andre.

Vi mødes til: Walk, Talk 'n Silence:

Vælg den konkret dato du vil med. 

Vil du med alle gange, 

skal du tilmelde dig hver tur.


Lørdag den 18.01.20 kl. 14.00 - 15.00

Lørdag den 08.02.20 kl. 14.00 - 15.00


Symbolsk pris:

Kun kr. 47 27 kr.